De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Basketbaltoernooi Sporthal Wethouder Verheij

Amsterdam, maandag 5 januari 2009

BASKETBALTOERNOOI IN SPORTHAL WETHOUDER VERHEIJ

Op woensdag 21 januari 2009 organiseert stadsdeel Oost-Watergraafsmeer in de vernieuwde sporthal Wethouder Verheij een basketbaltoernooi voor mensen uit kwetsbare doelgroepen.

Degenen die wel wat voelen voor dit sportieve evenement kunnen zich vóór 14 januari aanmelden bij hun sport- of activiteitenbegeleider. Die stelt dan een team van minimaal vijf spelers samen. Alle maatschappelijke organisaties uit heel Amsterdam zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Het toernooi start om 13.30 uur in de sporthal aan de Polderlaan 300 in Amsterdam. Om 15.30 uur wordt bekend gemaakt welk team de beker heeft gewonnen. Er staat voor iedereen een drankje klaar in de kantine.

Wekelijks sportinstuif
Het stadsdeel organiseert in de sporthal ook iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur een sportinstuif voor mensen met een beperking. Zij kunnen wekelijks tegen betaling van een euro onder professionele begeleiding kennis maken met diverse bal- en racketsporten. Vanwege het basketbaltoernooi komt de sportinstuif op 21 januari te vervallen.

Meer Informatie:
O: Stadsdeel Oost-Watergraafsmeer afd. Sport en Recreatie
P: Natasja Bikkel, sportmedewerker
T: (020) 774 41 52
E: nbikkel@oost-wgm.amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support