De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdamse Participatiemarkt en Conferentie

Amsterdam, dinsdag 6 oktober 2009


De Amsterdamse Participatiemarkt

Op donderdag 26 november 2009 organiseert Stichting De Omslag voor de vierde keer de Amsterdamse Participatiemarkt. De Participatiemarkt heeft zich ontwikkeld tot een begrip in Amsterdam en na drie jaar groeien is het nu tijd voor een nieuwe locatie: De Meervaart in Amsterdam. Net als voorgaande jaren is de toegang tot de markt gratis. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom. Om 10.30 uur wordt de markt officieel geopend door de burgemeester van Amsterdam, Job Cohen. Zowel cliënten als verwijzers kunnen zich tijdens de Participatiemarkt oriënteren op een zeer gevarieerd aanbod aan dagactiviteiten, cursussen, opleidingen en werkzaamheden voor mensen met een beperking.

Bezoekers kunnen inspiratie opdoen en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Met een aanbod van meer dan 50 stands is er voor ieder wat wils. Meer dan 40 (werk)projecten verzorgen workshops op alle terreinen, van koken tot ambacht en natuurlijk muziek. Bezoekers worden uitgenodigd om veel werkzaamheden en activiteiten direct uit te proberen.

Eén van de thema`s tijdens de Participatiemarkt is traditiegetrouw sport. Competitie en bewegen is letterlijk actief worden. Bezoekers kunnen meedoen aan diverse sportactiviteiten en toernooien. Meedoen kan zowel fysiek in de tafeltennis- of badmintoncompetitie als met denkkracht in het schaaktoernooi.

De markt wordt swingend afgesloten met een optreden van de band Streetlightning, begeleid door Bob Fosco.

Programma Markt

-    donderdag 26 november 2009
-    10.00 - 18.00 uur
-    De Meervaart Amsterdam
-    Toegang voor de markt is gratis
-    Voor cliënten en verwijzers en andere geïnteresseerden
-    Mogelijkheden voor vervoer zie www.markt020.nl/vervoer

Conferentie
Ditmaal wordt u als begeleider, behandelaar, beleidsmedewerker en/of cliëntvertegenwoordiger tevens van harte uitgenodigd om actief mee te praten en te denken. Dit kan tijdens de conferentie Je kunt meer vanaf 9.00 uur in De Meervaart. De thema`s die zeker aan de orde komen zijn maatschappelijke noodzaak en betekenis van participatie, wet- en regelgeving, onderzoek, de praktijk en het cliëntenperspectief. Wilt u meer weten over de conferentie of wilt u zich inschrijven kijk dan op: www.markt020.nl/conferentie

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support