De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werken bij de TV

Amsterdam, woensdag 21 mei 2008

Sinds kort werken een aantal cliënten van Cordaan AGO bij TV-Studio de Plantage. Samen met hun begeleider verzorgt de groep de catering voor de redacties en helpt mee in het café en restaurant. Overdag werken er mensen die de programma`s zoals ‘Pauw en Witteman’ en ‘De Wereld Draait Door’ maken. `s Avonds worden ze opgenomen. Het is een bedrijvige omgeving.

De cliënten vertellen over hun werk bij Studio De Plantage:

Rachel vindt het fijn om hier te werken. Ze zegt: “Ik vouw graag de servetten. En ik dek tafels voor de lunch en in het restaurant.”

Sharlon is net deze week begonnen bij de Plantage. “Ik vind het nu al leuk hier”, vertelt hij. “Ik ben vandaag het bestek aan het poleren. Dat is mooi oppoetsen. Straks ga ik het terras klaarzetten.”

Bekende Nederlanders zien ze ook. Edraida: “We hebben Matthijs gezien en Frank van de Jakhalzen!!!” En Jacintha vertelt: “Ik moest hard lachen. Er was een man in alleen een onderbroek en een stropdas! Die kwam voor het tv-programma.”

Informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij de projecten op www.dagactiviteiten.nl. Voor vragen over het project, kun je telefonisch contact opnemen met afdeling Zorgrealisatie via telefoonnummer (020) 667 70 00. Lees meer.

Lees meer.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support