De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilligers gezocht voor kwartiermakersdag

Amsterdam, woensdag 14 mei 2008

De ideale samenleving bestaat niet. Maar een samenleving waarin plek is voor iedereen, waarin anders-zijn niet wordt veroordeeld en waarin mensen worden beoordeeld op hun talenten in plaats van hun handicap, is wel degelijk haalbaar. Daarom organiseren Mentrum, SCIP, de Amsterdamse Vriendendiensten, Kansweb en Cordaan op donderdag 30 oktober in Amsterdam Noord alweer voor de vijfde maal de kwartiermakersdag ‘Noord is zo gek nog niet’.

Tijdens deze dag staat de ontmoeting tussen mensen met en zonder psychische problemen centraal. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers, naar mensen met een psychiatische achtergrond die dit kwartiermakersevenement tot een onvergetelijke dag willen maken. Je kunt vooraf meehelpen aan de programmering, het draaiboek en het leggen van contacten. Maar op de dag zelf kunnen we je hulp ook heel goed gebruiken, bijvoorbeeld op het gebied van de ontvangst van bezoekers en de catering.

Wil jij vrijwilliger worden, neem dan contact op met Elsa van der Kooy, 06 29402039, elsa.vander.kooy@mentrum.nl of kijk op www.noordiszogeknogniet.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support