De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe Voltreffer is uit!

Amsterdam, dinsdag 28 oktober 2008

Sinds  2 oktober  ligt de nieuwe ‘De Voltreffer, Vrijetijdsgids voor mensen met een handicap of chronische ziekte’  bij gezondheidscentra, fysiotherapeut-praktijken, zelfstandige huisartspraktijken, bibliotheken, stadsdeelkantoren, zorgloketten DZS, buurthuizen, het onderwijs, afdeling sport / welzijn van de stadsdelen, sportconsulenten van de provincie Noord-Holland en diverse instellingen voor mensen met een handicap en de GGZ.

De Voltreffer is een gids met adressen en praktische informatie over sportieve en creatieve activiteiten. De gids is specifiek voor inwoners van Amsterdam en omstreken met een handicap of chronische ziekte.

De Voltreffer is het resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Amsterdam - Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling en MEE Amstel en Zaan. Door samen te werken besparen gemeente en MEE Amstel en Zaan op de totale kosten en profiteren ze van elkaars expertise.
De Voltreffer is bedoeld voor mensen met een handicap die wel willen sporten, maar niet weten welke sporten er voor hen, gezien hun beperking, mogelijk zijn en waar zij die sporten kunnen beoefenen. De Voltreffer biedt ruim 350 activiteiten op het gebied van sport, creativiteit en andere vrijetijdsmogelijkheden.

Meer informatie:

T: 020 - 552 2490 (DMO) | 020-5127272 (MEE)
E: sportservice@dmo.amsterdam.nl
W: www.meeaz.nl

De gids kan gratis opgehaald worden bij de distributiepunten. Ook kan de gids gratis worden opgevraagd bij: Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling van de gemeente Amsterdam, afdeling Sport en bij MEE Amstel en Zaan, afdeling Informatie & Communicatie.

Digitale versie
Namen en adressen van contactpersonen in de gids zijn aan veranderingen onderhevig. Daarom staat er ook een digitale versie op de website van MEE Amstel en Zaan, die regelmatig wordt vernieuwd.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support