De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Enthousiaste dichters gevraagd

Amsterdam, maandag 18 februari 2008

Centrum PS is een kleinschalig dagbestedingsproject dat onderdeel uitmaakt van de Volksbond. Mannen en vrouwen met psychosociale beperkingen of verleden, kunnen hier terecht voor gezelligheid en sociale contacten.

In de huiskamer kunnen mensen elkaar ontmoeten, met een medewerker spreken als men daar behoefte aan heeft, boeken en kranten lezen of een spelletje doen. Elke week worden er diverse activiteiten georganiseerd die terug te vinden zijn op een kalender die elke maand wordt vernieuwd.

Voor de dicht- en schrijfgroep `de Drijfveer`, die elke week bij elkaar komt, zoeken wij nog mensen die het leuk vinden om mee te doen.

Wie kan er meedoen?

Iedereen die zijn gedachten en gevoelens kan uiten in een gedicht, of het zou willen leren, is van harte welkom.

Hoe wordt er gewerkt?

Er wordt gewerkt in een kleine groep, in een veilige, rustige, ontspannen sfeer, ieder op z`n eigen niveau. Er is een vaste begeleider die uitgaat van de inbreng van de deelnemers en verschillende dichtvormen aanbiedt. Tijdens de pauze wordt gezamenlijk een kopje thee gedronken. Degenen die daar interesse voor hebben kunnen af en toe meedoen aan een optreden. 4x per jaar worden de verzamelde gedichten van de deelnemers uitgegeven in de `Blauwe Bril`.

Geïntereseerd?

Heb je belangstelling om mee te doen? Kom dan naar Centrum PS, Kostverlorenkade 15, Amsterdam. De dichtgroep komt elke woensdagavond bij elkaar van 19.30 tot 21.30 uur. Je wordt hartelijk ontvangen en een keer meedoen kan altijd, zonder enige verplichting.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support