De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe activiteiten in de Pijp en Oud Zuid.

Amsterdam, maandag 6 augustus 2007

Sinds enkele maanden organiseert GGZ Buitenamstel in samenwerking met welzijnsorganisatie Combiwel twee nieuwe activiteiten in De Pijp en Oud-Zuid.


Onder begeleiding van een medewerker van de GGZ kunnen mensen met een psychiatrische achtergrond in buurtcentrum de Pijp iedere vrijdag koken, eten en creatief bezig zijn. Voor twee euro per keer kunnen zij van 11.00 tot 13.00 uur samen koken én eten of vanaf 12.00 uur zonder mee te koken toch mee-eten. ’s Middags tot een uur of drie is het tijd om, ook weer onder begeleiding, met verschillende creatieve materialen aan de slag te gaan. Deelname hieraan is gratis.

Yoga

In Multifunctioneel Centrum Coenen-Lydia in Oud-Zuid start GGZ Buitenamstel samen met Combiwel speciaal voor mensen met psychische problemen voor de tweede keer de cursus Ontspanning door Yoga. In acht lessen van 75 minuten leren de cursisten zich onder leiding van een yogadocent lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Er is ook begeleiding vanuit GGZ Buitenamstel aanwezig. De kosten bedragen twee euro per les.

Drempel

Door de inzet van begeleiders wil GGZ Buitenamstel voor haar cliënten de drempel naar dagbesteding in buurtcentra verlagen. Daarmee hoopt de GGZ dat cliënten ook aan het reguliere aanbod in buurtcentra gaan deelnemen, uiteindelijk zonder begeleiding.

Bel voor meer informatie met GGZ Buitenamstel, (020) 788 59 22, en vraag naar Sandra Wolffenbuttel.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support