De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Koplopers gezocht!

Amsterdam, maandag 30 juli 2007

Vanaf 16 april 2007 verzorgt atletiekvereniging Phanos in samenwerking met GGZ Buitenamstel wekelijks een hardlooptraining voor mensen met een psychiatrische achtergrond.

Tussen de muren van het Olympisch Stadion staan iedere maandag van 18.00 tot 19.30 uur een trainer van Phanos en een begeleider van GGZ Buitenamstel klaar om met de doelgroep heerlijk in de buitenlucht te gaan hardlopen. Deze ‘Koplopers’ oefenen in looptechniek, krijgen intervaltraining en maken af en toe kennis met verschillende onderdelen van atletiek zoals speerwerpen, verspringen en kogelstoten. Naast conditieverbetering is er binnen de Koplopersgroep veel ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. En na afloop van de wekelijkse training kan iedereen in de kantine van de atletiekvereniging met elkaar en met andere atleten nog even gezellig napraten.

Leden

De ‘Koplopers’ zijn nog op zoek naar nieuwe leden. Naar mensen met psychische problemen die via het hardlopen en de sociale contacten samen met anderen willen werken aan zichzelf. Iedereen is welkom om de eerste paar keer te komen kijken en gratis mee te doen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bé van Lotringen: koplopers@phanos.org of telefonisch met Karen Diemeer: 020-788 4700

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support