De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken in de natuur

Amsterdam, donderdag 5 september 2024

De Natuurkamer bij de Sloterplas is een van de mooiste stadsparadijsen in Amsterdam. En gelijk ook de mooiste leerwerkplaats van HVO-Querido. Hier kun je werken in de natuur. Leerwerkplaatsen zijn bedoeld voor mensen die zich graag willen ontwikkelen en de stap naar scholing of werk willen maken.

Het is leuk en afwisselend werk en je leert van alles. Je bent de hele dag lekker buiten, in de natuur. Snoeien, harken, schoffelen, takken zagen, opruimen, je doet van alles. Het fijnste is dat je hier de hele tijd lekker buiten bent. 

wil jij je verder ontwikkelen?

Binnen de leerwerkplaatsen wordt gewerkt vanuit de individuele vraaggerichte benadering (IVB). Deze benadering sluit goed aan bij mensen met structurele functionele beperkingen van lichamelijke, verstandelijke of psychische aard, die zonder begeleiding de stap naar duurzaam betaald werk niet weten te maken.

De Natuurkamer draait vrijwel helemaal op vrijwilligers. Ze zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe deelnemers. Dus ben jij iemand die zich graag verder wilt ontwikkelen richting werk of scholing? En steek je ook nog graag de handen uit de mouwen in de aarde en natuur? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Alle informatie en de contactgegevens vind je hier.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support