De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

training werk aan je toekomst

Amsterdam, dinsdag 23 juli 2024

Werken aan je toekomst, aan een persoonlijk doel, hoe doe je dat eigenlijk? Wat heb je daarbij nodig? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die centraal staan in de "Werk aan je toekomst"-training. In vier bijeenkomsten ga je aan de slag met het stellen van een persoonlijk doel, en zet je de eerste stap om dit te bereiken.

Tijdens de training maak je een stappenplan om jouw persoonlijk doel te bereiken. Onder meer door zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren. Je ontmoet andere buurtbewoners waarmee je samen aan de slag gaat. Om na de training verder te komen, maak je kennis met coachingsprojecten van De Regenboog Groep en andere organisaties die aansluiten bij jouw persoonlijke doelen. 
Na afloop ontvang je een certificaat.

De bijeenkomsten worden geleid door een ervaren trainer. De "Werk aan je toekomst"-training worden gegeven door De regenboog Groep en vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam. In alle stadsdelen is wel zo’n training. 

ook toe aan een boost?

Lees dan ook even het interview met Karel. Karel had lange tijd moeite met keuzes maken. Hij raakte verslaafd aan drugs en ontwikkelde psychische klachten. Uiteindelijk zocht hij hulp. Stap voor stap ging Karel ontdekken wat hij wel (en niet) wilde met zijn leven. De gratis training Werk aan je Toekomst van De Regenboog Groep gaf hem het laatste zetje. 

wil je meer uit jezelf halen?
Spreekt al deze informatie je aan? Neem dan contact op met de organisatie die je vindt bij deze activiteit

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support