De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

plek voor nieuwe makers

Amsterdam, dinsdag 6 augustus 2024

Zoek jij een leuke en veilige plek waar je kunt werken aan het herstel van een burn-out? BORO x Atelier heeft speciale ontwikkeltrajecten om in het textielvak aan de slag te gaan. Voor elk niveau is er een passend lesprogramma zodat je uitgedaagd blijft en jezelf kunt ontwikkelen. Zo verspillen ze geen grondstoffen EN geen talent!

BORO staat in het Japans voor ‘gebruik alles, verspil niets en voeg waarde toe’. Voor BORO x Atelier geldt dit niet alleen voor textiel, maar ook voor mensen. Met speciale ontwikkeltrajecten bieden ze kansen aan mensen om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. 

Tijdens een ontwikkeltraject werk je aan mentale weerbaarheid, fysieke gezondheid en leer je de fijne kneepjes van het textielvak, zoals stof knippen, naaien en verven. Je kunt bij Boro x Atelier terecht als je al veel weet over textiel, maar ook als je geen ervaring hebt en wel het vak wilt leren. In het textielatelier en verfhuis leer je verschillende vaardigheden stap voor stap. Je werkt mee aan het maken van producten voor klanten en aan de webshop. Samen met je collega`s maak je circulaire producten van textiel en lever je een bijdrage aan een wereld die goed is voor mens en natuur.

Je kunt instromen via de WMO of WMO meewerken plus. Ook hebben ze speciale pakketten voor werkgevers. Een ontwikkeltraject duurt minimaal 12 en maximaal 24 maanden. Na een ontwikkeltraject bij BORO kun je weer aan het werk of een andere passende volgende stap zetten.

Voor elk niveau hebben ze een passend lesprogramma zodat je uitgedaagd blijft en jezelf kunt ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld Naaiatelier Assistent worden. Je kunt op verschillende niveaus instromen. Daar vind je ook alle informatie over hun ontwikkeltrajecten en hoe je je kunt aanmelden. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support