De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

meer dan een kerk

Amsterdam, donderdag 22 augustus 2024

Vind jij het leuk om als gastheer/gastvrouw bezoekers op een bijzondere locatie te ontvangen? Loop dan eens langs bij de Oranjekerk! Dit is niet zomaar een kerk, er worden bijna dagelijks evenementen en bijeenkomsten georganiseerd. Jouw hulp en talenten zijn heel welkom! 

Als gastheer/vrouw zorg je ervoor dat alle bezoekers gastvrij worden ontvangen. Je maakt een praatje met de bezoekers en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je werkt achter de bar en maakt koffie/thee klaar en helpt met lichte horecawerkzaamheden zoals het maken van de lunch of de afwas. Ook zorg je ervoor dat de ruimte netjes is. 

Philadelphia Zorg Amsterdam helpt jou in de begeleiding op de werkplek
met verschillende klussen en activiteiten in de Oranjekerk. Soms help je mee met de activiteiten die er worden georgansieerd, zoals de zanggroep of helpen bij de tweedehandskledingmarkt. Er is hier veel mogelijk! Ze kijken naar jouw wensen, talenten en mogelijkheden.

goede sfeer

In de Oranjekerk staat een goede onderlinge sfeer voorop. Ze bieden een veilige, gestructureerde omgeving met fijne mensen, waarin je jezelf kunt zijn en nieuwe vaardigheden kunt leren.
Samen steek je de handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat er een fijne werksfeer is. Elke dag is er een heerlijke lunch en eet je gezamenlijk met elkaar. Aan het eind van de dag is ruimte voor meer ontspannende activiteiten zoals een spelletje, een gesprek of muziek luisteren.

Heb je vragen of wil je een keer komen kijken? Dan ben je van harte welkom! Ga gerust langs voor een kop koffie en een gezellig gesprek. Voor alle informatie over de vacature klik op je deze link.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support