De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dynamo Buurtsupport

Amsterdam, dinsdag 8 juli 2014

Gevraagd: Een beetje tijd voor een buurtbewoner. Wilt u iets doen voor een ander, werkervaring opdoen of vrijwilligerswerk doen wat past bij uw opleiding? Word dan vrijwilliger bij Dynamo-Buurtsupport. Bij Dynamo-Buurtsupport vervangt u een mantelzorger een paar uurtjes van zijn mantelzorgtaak. Bent u minimaal 2 uur per week beschikbaar, bent u geduldig, sociaal en kunt u goed luisteren? Dan bent u van harte welkom om vrijwilliger te worden.

Aangeboden: Ondersteuning voor mantelzorgers Iedereen die zorg verleent aan familieleden of bekenden met een  chronische ziekte of  beperking  wordt mantelzorger genoemd. Mantelzorg  vraagt vaak veel tijd en energie van u. Tijd voor uzelf is daarbij niet altijd vanzelfsprekend. Dynamo- Buurtsupport heeft vrijwilligers die voor een paar uur in de week u als  mantelzorger willen vervangen zodat u even tijd voor uzelf heeft.

Dynamo-Buurtsupport biedt...
Als u met Dynamo-Buurtsupport in zee wilt, komen  we bij u langs.  
Wij brengen uw wensen en verwachtingen in kaart en kijken welke vrijwilliger daarbij past. Daarna maakt u kennis met elkaar en kijkt u of het klikt. Want een klik moet er natuurlijk wel zijn.
Omdat een vrijwilliger bij Dynamo-Buurtsupport een grote verantwoordelijkheid draagt, vinden wij het belangrijk dat onze vrijwilligers goed begeleid en ondersteund worden.
Dit gebeurt door training en scholing, werkbegeleiding voor vrijwilligers.

Dynamo-Buurtsupport is een vrijwilligersproject gericht op mantelzorgers in de stadsdelen Oost en Zuid (Rivierenbuurt en Buitenveldert).

Contact
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Dan kunt u contact opnemen met Joke Raak, tel. 06-17 59 15 54 of buurtsupport@dynamo-amsterdam.nl
 
Wist u dat: 
· Buurtsupport er is voor alle mantelzorgers? Dus ook voor de mantelzorger die voor een kind of een volwassenen zorgt.
· Buurtsupport een fijne groep vrijwilligers heeft die graag voor een ander klaar staan
· Alle vrijwilligers van Buurtsupport over een VOG beschikken?
· Er ruimte is om nieuwe aanmeldingen te doen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support