De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

medewerkers gezocht bij de allerleukste werkplekken

De Prael

Amsterdam, donderdag 23 september 2021

Brouwerij de Prael heeft de allerleukste werkplekken in Amsterdam en is op zoek naar nieuwe medewerkers. Stoer werk in hun brouwerij en proeflokaal in Amsterdam centrum en houthavens. Er werken veel verschillende mensen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze wíllen verder! Wil jij dat ook? Lees dan verder.

Brouwerij De Prael bestaat sinds 2001 voor mensen die op de één of andere manier moeilijker aan het werk kunnen komen. Het doel van de brouwerij is allereerst om heerlijk bier uit de kraan te laten stromen, maar daarmee ook vooral werkplekken te creëren voor mensen die op de arbeidsmarkt steeds buiten de boot vallen. De Prael vindt namelijk dat iedereen een kans verdient. 

Iedereen bij de Prael probeert om elke dag alles uit zichzelf te halen. En mocht dit een keertje niet helemaal lukken, dan is er altijd iemand om een handje te helpen.

In het proeflokaal kan er naast het drinken van een biertje ook lekker gegeten worden. Een kleine kaart met hapje, lunch en diner gerechten. Bij de brouwerij zijn ze per direct op zoek naar nieuwe collega`s voor de bar/ bediening en een keukenmedewerker

keukenmedewerker

Als keukenmedewerker werk je samen met je collega`s en werkbegeleider. Overdag zal dit vooral voorbereidend werk zijn `mise en place` zoals het snijden van groentes en aardappels, maken van sauzen en vleesgerechten. De werkbegeleider vertelt elke dag wat er gedaan moet worden. Je werkt hygiënisch en zorgt er voor dat de keuken netjes en schoon is. `s Avonds en vooral in het weekend kan het druk zijn in de kleine keuken en komen de bestelbonnen achter elkaar binnen. Werk je graag onder druk en kun je goed samen werken dan is. Wil je graag meer leren over de horeca/keuken kun je via de Prael een koksopleiding volgen. 

medewerker bar en bediening

Als medewerker bar en bediening is het belangrijk dat je gastvrij bent en goed samen kunt werken. Je zal namelijkj gasten ontvangen en naar een tafel begeleiden, bestellingen opnemen en doorgeven aan de keuken. Eventueel maak je zelf de drankjes klaar voor de gasten. Verder serveer je gerchten en verzorg je de rekeningen voor de gasten. En natuurlijk zorg je dat alles daarna netjes wordt schoongemaakt en opgeruimd.

Heb je interesse voor 1 van de functies?? Kijk dan hier hoe je in contact komt met De Prael en wie weet drink je binnenkort een kopje koffie om kennis te maken met elkaar. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support