Horecamedewerker keuken inclusief opleiding
Organisatie: De Prael
Terug naar overzicht
In het proeflokaal kan er naast het drinken van een biertje ook lekker gegeten worden. Een kleine kaart met hapje, lunch en diner gerechten. Deze worden klaar gemaakt in onze kleine maar functionele keuken. In de keuken werk je samen met je collega`s en werkbegeleider. Overdag zal dit vooral voorbereidend werk zijn `mise en place` zoals het snijden van groentes en aardappels, maken van
sauzen en vlees gerechten. De werkbegeleider vertelt elke dag wat er gedaan moet worden. Je werkt hygienisch en zorgt er voor dat de keuken netjes en schoon is. `s Avonds en vooral in het weekend kan het druk zijn in de kleine keuken en komen de bestelbonnen achter elkaar binnen. Werk je graag onder druk en kun je goed samen werken zijn deze diensten voor je geschikt. Wil je graag meer
leren over de horeca/keuken kun je via de Prael een koksopleiding volgen. Deze opleiding wordt in samenwerking met het ROC gegeven. Je gaat een dag naar school en loopt 16 tot 24 uur stage in de keuken van de Prael.
leren over de horeca/keuken kun je via de Prael een koksopleiding volgen. Deze opleiding wordt in samenwerking met het ROC gegeven. Je gaat een dag naar school en loopt 16 tot 24 uur stage in de keuken van de Prael.
Proeflokaal
- Straat:Oudezijds Armsteeg 26
- Postcode:1012 GP
- Plaats:Amsterdam
- Telefoon:0204084470
- Telefoon (mobiel):
Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!