De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Horecamedewerker keuken inclusief opleiding

Organisatie: De Prael
Terug naar overzicht

In het proeflokaal kan er naast het drinken van een biertje ook lekker gegeten worden. Een kleine kaart met hapje, lunch en diner gerechten. Deze worden klaar gemaakt in onze kleine maar functionele keuken. In de keuken werk je samen met je collega`s en werkbegeleider. Overdag zal dit vooral voorbereidend werk zijn `mise en place` zoals het snijden van groentes en aardappels, maken van sauzen en vlees gerechten. De werkbegeleider vertelt elke dag wat er gedaan moet worden. Je werkt hygienisch en zorgt er voor dat de keuken netjes en schoon is. `s Avonds en vooral in het weekend kan het druk zijn in de kleine keuken en komen de bestelbonnen achter elkaar binnen. Werk je graag onder druk en kun je goed samen werken zijn deze diensten voor je geschikt. Wil je graag meer
leren over de horeca/keuken kun je via de Prael een koksopleiding volgen. Deze opleiding wordt in samenwerking met het ROC gegeven. Je gaat een dag naar school en loopt 16 tot 24 uur stage in de keuken van de Prael.

Proeflokaal

  • Straat:Oudezijds Armsteeg 26
  • Postcode:1012 GP
  • Plaats:Amsterdam
  • Telefoon:0204084470
  • Telefoon (mobiel):
Contactformulier

Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!


Website

www.deprael.nl

Activiteit

Activiteit(en)

horeca / catering

Voor wie

Taalniveau

A2 basis Nederlands vraagteken

Leeftijd

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

autisme, dak- en thuislozen, psychische beperking, statushouders vraagteken

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

Horeca-, catering-, kantinewerkzaamheden.

Voorwaarden/eisen

Inzet en motivatie beheersen van de Nederlandse taal. Sociale vaardigheden zijn een vereiste evenals een verzorgd uiterlijk. Bereidheid tot het volgen van een horecatraining aan de werk/leerschool.

Opmerkingen

De Prael is onderaannemer bij Cordaan, HVO-Querido, Philadelphia en De Regenboog Groep.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, begeleiding op afstand, groepsbegeleiding

Werkwijze/methodiek

Werken onder begeleiding van een werkmeester en 1 dag per week scholing o.l.v. een docent van het ROC.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Zondag tot donderdag van 10.00-23.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10.00-24.00 uur. Een dag in de week naar school van 09.30-15.00 uur.

FinanciŽn

Vergoeding

€ 5

Deze is

per dagdeel

Wijzigingsdatum: 2022-06-19

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support