De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Team Dwars

Meedoen werkt

Amsterdam, dinsdag 25 oktober 2016

Team Dwars is een multidisciplinair team dat bestaat uit  uit twee klantmanagers (gemeente), een trajectbegeleider van De Regenboog Groep en een trajectbegeleider van Roads. Alle professionals in het team hebben dezelfde taak: ze begeleiden een cliënt van aanmelding, intake, naar plaatsing tot nazorg en eventuele doorverwijzing. De begeleiding is vraaggericht en intensief.

Team Dwars werkt tredeloos en maakt gebruik van de instrumenten die voor trede 1, 2 en 3, ongeacht in welke trede de klant zit. Het doel is cliënten intensief begeleiden tot ze op een plek zitten waar ze naar eigen tevredenheid actief participeren. Bijvoorbeeld regelmatig een Huis van de Wijk bezoeken, deelnemen aan een cursus, doen van vrijwilligerswerk, reïntegreren binnen een sociale firma of stappen maken richting betaald werk.

Het team is in West actief op zoek naar cliënten die passen in het klantprofiel en die gebruik willen maken van de extra ondersteuning van team Dwars. Kent u mensen die in aanmerking komen? Neem voor het aanmelden van cliënten of voor meer informatie contact op met projectleider Brigit Nieuwburg. Brigit is telefonisch bereikbaar op 06 5236 3405 of via mail: b.nieuwburg@amsterdam.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support