De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Amsterdamse Participatiemarkt

De Omslag

Amsterdam, donderdag 15 september 2016

Wil je weer actief worden? Heb je de ambitie om aan de slag te gaan? Om te leren, te werken of iets te doen? Kom dan naar de Amsterdamse Participatiemarkt op 1 november in de Hallen Amsterdam-West.

Jekuntmeer.nl, maar dan live!

De Amsterdamse Participatiemarkt is eigenlijk de live-versie van Jekuntmeer.nl en wordt dit jaar al voor de elfde keer gehouden. Of je nu mensen wilt ontmoeten, een cursus wiltvolgen, op zoek bent naar een zinvolle invulling van de dag of weer aan de slag wilt in een vrijwillige of betaalde baan: de Amsterdamse Participatiemarkt is een marktplaats voor jouw ambities.

Wat is er te doen?

Op de Amsterdamse Participatiemarkt is van alles te doen: op de informatiemarkt vind je een compleet aanbod voor passend werk, leren en doen in Amsterdam. Daarnaast is er leuk programma met een meet & greet, twee Jekuntmeer-tours, diverse (creatieve) workshops en cv-dokters die je helpen met je cv.  Ook kun je een cv-foto laten maken, maak je kans op een knipbeurt bij Kinki Kappers, kun je kleding en stijladvies voor sollicitaties krijgen en kun je uiteraard genieten van een kopje koffie of thee. 

Of je nu vakman, meester of diva wilt zijn: de Amsterdamse Participatiemarkt beweegt je om je talenten te ontdekken en te benutten. 

Kijk op www.participatiemarkt.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support