De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Arbeidshulpverlening groep

Organisatie: Roads
Afdeling(en): Amsterdam
Terug naar overzicht

Dit traject is voor mensen met een depressie en/of angststoornis/stemmingsstoornis, die als gevolg daarvan werkproblemen ervaren. Je leert anders te handelen, hoe je je omgeving aan kunt passen of hoe je om kunt gaan met beperkingen. Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal. De volgende onderwerpen kunnen aan de orde komen: het functioneren op het werk, het functioneren in het verleden, handelingspatronen (dit is een persoonlijke stijl van handelen in een stressvolle situatie), hoe wordt omgegaan met stressvolle arbeidssituaties, de betrokkenheid bij het werk op dit moment en de visie van de leidinggevende en bedrijfsarts.

Website

www.roads.nl

Activiteit

Vorm

training

Activiteit(en)

trajectbegeleiding en coaching

Voor wie

Leeftijd

volwassenen

Doelgroep(en)

psychische beperking, verslavingsproblematiek

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

In overleg met je begeleider kunnen de mogelijkheden voor doorstroom bekeken worden.

Opmerkingen

In groepsbijeenkomsten krijgt je ondersteuning om te leren omgaan met werkdruk, regelruimte, sociale steun, perspectief en werk-thuis samenhang. Daarnaast komen de onderwerpen `contact met je werkgever` en een preventieplan aan de orde. Tijdens de groepsbijeenkomsten wordt jouw persoonlijk werkhervattingplan besproken, waardoor je gestimuleerd wordt daadwerkelijk nieuw gedrag op het werk uit te proberen. Tijdens de individuele gesprekken besteden we aan het in beweging komen en blijven. Ook heb je eenmalig een driegesprek met je werkgever erbij.

Omgeving

Begeleiding

groepsbegeleiding

Werkwijze/methodiek

Tijdens de individuele gesprekken wordt aandacht besteed aan het in beweging komen en blijven op het gebied van werk. In groepsbijeenkomsten worden handvaten aangereikt om te leren gaan met werkdruk, regelruimte, sociale steun, perspectief en werk-thuis samenhang.

De volgende onderwerpen komen aan de orde: arbeidsfunctioneren in heden en verleden, handelingspatronen en omgaan met stressvolle arbeidssituaties, betrokkenheid bij het werk, contact met de werkgever, visie van de leidinggevende en bedrijfsarts en het preventieplan. Op basis van het persoonlijk werkhervatting-plan wordt gestimuleerd nieuw gedrag op het werk uit te proberen. Er vindt eenmalig een driegesprek met de werkgever plaats.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Op afspraak.

WMO

wmo-dagbesteding

meewerken

Wijzigingsdatum: 2023-05-19

Sfeerimpressie van Arbeidshulpverlening groep bij  Roads

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support