In verband met de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten.
Zoek je tips of alternatieven? Klik hier

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kok en keukenmedewerker

Organisatie: Roads BV
Afdeling(en): Amsterdam
Lees review Terug naar overzicht

In de keuken werken gediplomeerde koks, stagiaires of mensen met veel keukenervaring. Als u overdag bij ons als kok werkt, houdt u zich voornamelijk bezig met catering. Als u in de avond kok bent, dan gaat u aan de slag voor het diner bij restaurant Freud. U werkt nauw samen met collega`s om de mooiste creaties te maken!
We hebben bij Freud plek bij zowel de koude als de warme kant. Aan de koude kant worden vooral voorgerechten en desserts bereid. Aan de warme kant wordt alles bereid dat verhit wordt, dus voornamelijk de hoofdgerechten.


Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

Vorm

arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

ambachtelijk werk / productiewerk, horeca / catering

Voor wie

Leeftijd

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

dak- en thuislozen, moeilijk lerend, psychische beperking, verslavingsproblematiek

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

U kunt onder begeleiding uw werk als kok weer oppakken of uw kennis en ervaring uitbreiden. Een baan als kok biedt veel mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Voorwaarden/eisen

U bent netjes en secuur, weet hoe u hygiënisch kunt werken en u kunt goed samenwerken.
Het is belangrijk dat u onder tijdsdruk kunt werken, gezien de drukte in de keuken.
Als u in het bezit bent van een koksdiploma niveau 2 of al ervaring heeft als kok in andere restaurants is dat een grote pre. Onze keuken is internationaal met een twist van het Midden-Oosten.

Opmerkingen

Gezien de werktijden is het belangrijk dat u in het weekend en in de avonden, of juist vroeg op de dag wilt werken.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, begeleiding op afstand, groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

gehandicaptentoilet, lift, rolstoeltoegankelijk

Werkwijze/methodiek

Heeft u altijd al in de horeca willen werken? Dan bent u bij Freud aan het goede adres. U begint bij Freud door drie keer proef te draaien. Samen met de werkbegeleider wordt gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. U maakt met hem afspraken over wat u gaat doen. U wordt begeleid bij het leren van het horeca-vak en bij het leren van algemene vaardigheden die bij werken horen. Bijvoorbeeld samenwerken met anderen, structuur brengen in de dag, taken verdelen en natuurlijk werken aan uw toekomst.

Op basis van uw talenten wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG). Indien u een horeca-opleiding wilt volgen, verzorgen wij ook uw studiebegeleiding.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Aangezien restaurant Freud geopend is in de avonden en in het weekend kunt u het beste vragen naar de mogelijkheden voor werken in dagdelen. Deze dagdelen zijn in overleg.

FinanciŽn

Vergoeding

€ 1

Deze is

per uur

Vergoeding in natura

maaltijd

WMO

wmo-dagbesteding

meewerken, arbeidsmatige activering

Wijzigingsdatum: 2020-06-29

Foto 1 van 2

Sfeerimpressie van Kok en keukenmedewerker bij  Roads BV

Foto 2 van 2

Sfeerimpressie van Kok en keukenmedewerker bij  Roads BV

Video

play

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support