De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Keukenmedewerker horeca

Organisatie: Roads
Afdeling(en): Amstelveen
Terug naar overzicht

Het Kantine Project verzorgt iedere dag een heerlijke lunch voor de leerlingen van het Hermann Wesselink College in Amstelveen. Het aanbod varieert van verse smoothies en panini’s tot aan speciale weekmenu’s, snacks, muffins en ijs.
Als keukenmedewerker zorgt u voor het hygienisch en zorgvuldig klaarmaken van broodjes, panini’s of tosti’s en wisselende warme producten. Het snijden van groenten, maken van salades en bereiden van sapjes hoort er ook bij.

Contactgegevens

Locatie(s): Kantineproject

  • Straat:Startbaan 3
  • Postcode:1185 XP
  • Plaats:Amstelveen
  • Telefoon:0621205129
  • Telefoon (mobiel):
Contactformulier

Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!


Website

www.roads.nl

Activiteit

Vorm

arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

ambachtelijk werk / productiewerk, horeca / catering

Voor wie

Leeftijd

jongeren, volwassenen

Doelgroep(en)

autisme, dak- en thuislozen, moeilijk lerend, psychische beperking, verslavingsproblematiek

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

Bij het Kantineproject leert u vaardigheden op het gebied van horeca voor het bedrijfsleven.

Voorwaarden/eisen

De pauzes voor de leerlingen kunnen erg druk zijn. Er moet dan in 1 keer hard gewerkt worden, de werkdruk is dus met piekmomenten. Verantwoordelijkheid nemen over de werkzaamheden is belangrijk, net als het werken in het team.

Opmerkingen

Twee keer per jaar krijgen alle deelnemers van het Kantineproject een HACCP- cursus, afgerond met een certificaat. Dit certificaat is landelijk erkend.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, begeleiding op afstand, groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

gehandicaptentoilet, lift, rolstoeltoegankelijk

Werkwijze/methodiek

Samen met de werkbegeleider van Het Kantine Project wordt allereerst gekeken naar uw mogelijkheden en wensen. U maakt met hem afspraken over wat u gaat doen. Deze werkzaamheden worden uitgebreid uitgelegd en voorgedaan, zodat u deze goed onder de knie krijgt. Vervolgens mag u zelf aan de slag. U wordt uitgedaagd om eigen initiatief te tonen en mee te denken. Hiernaast begeleiden we u bij het leren van algemene vaardigheden die bij werken horen, samenwerken, kritiek krijgen, voor uzelf opkomen en natuurlijk vormgeven aan uw eigen toekomst. Op basis van uw talenten, mogelijkheden en uitdagingen wordt een plan gemaakt dat we volgen en evalueren door middel van Talent Ontwikkel Gesprekken (TOG).

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

De activiteiten vinden plaats vanag 07.30 uur tot 15.30 uur.

Financiën

Vergoeding

€ 1

Deze is

per uur

Vergoeding in natura

maaltijd

WMO

wmo-dagbesteding

meewerken

Wijzigingsdatum: 2022-04-08

Sfeerimpressie van Keukenmedewerker horeca bij  Roads

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support