Horecamedewerker keuken
Organisatie: De Prael
Terug naar overzicht
In het proeflokaal kan er naast het drinken van een biertje ook lekker gegeten worden. Een kleine kaart met hapjes, lunch en diner gerechten. Deze worden klaar gemaakt in onze kleine maar functionele keuken. In de keuken werk je samen met je collega’s en werkbegeleider.
Overdag zal dit vooral voorbereidend werk zijn (mise en place), zoals het snijden van groentes en aardappels, maken van sauzen en vlees gerechten. De werkbegeleider vertelt elke dag wat er gedaan moet worden. Je werkt hygiënisch en zorgt er voor dat de keuken netjes en schoon is.
‘s Avonds en vooral in het weekend kan het druk zijn in de kleine keuken en komen de bestelbonnen achter elkaar binnen. Werk je graag onder druk en kun je goed samenwerken dan zijn deze diensten geschikt voor je!
Overdag zal dit vooral voorbereidend werk zijn (mise en place), zoals het snijden van groentes en aardappels, maken van sauzen en vlees gerechten. De werkbegeleider vertelt elke dag wat er gedaan moet worden. Je werkt hygiënisch en zorgt er voor dat de keuken netjes en schoon is.
‘s Avonds en vooral in het weekend kan het druk zijn in de kleine keuken en komen de bestelbonnen achter elkaar binnen. Werk je graag onder druk en kun je goed samenwerken dan zijn deze diensten geschikt voor je!