De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vrijwilliger tuin Villa Buitenlust

Organisatie: Villa Buitenlust
Terug naar overzicht

Onze tuin: Ons buitenterrein is paradijselijk wild. Geen aangeharkte perkjes, maar vooral veel groen, vlinderstruiken en een wirwar van planten, bloemen en grindpaden. Het is het domein van veel verschillende vogels, konijnen, kikkers en allerlei andere beesten. 
Wat ga je doen: Om de groene oase mooi te houden moet het bijgehouden worden. De planten en bloemen die er staan moeten gesproeid, gesnoeid en gewied worden. Je zorgt ervoor dat alles mooi blijft bloeien en je plant nieuw groen aan.  Het gaat niet om het grove tuin werk, maar juist het om het verzorgen van de tuin met oog voor detail. Je werkt vaak zelfstandig, maar soms
heb je hulp van een deelnemer of andere vrijwilliger.

Villa Buitenlust

  • Straat:Spaarndammerdijk 319A
  • Postcode:1014 AA
  • Plaats:Amsterdam
  • Telefoon:0658825964
  • Telefoon (mobiel):
Contactformulier
Online aanmelden

Laat de organisatie van deze activiteit vooral weten dat u hen gevonden heeft via jekuntmeer.nl. Zo helpt u de organisatie en jekuntmeer.nl bij het goed vindbaar maken van het activiteitenaanbod!


Activiteit

Vorm

vrijwilligerswerk, arbeidsmatige dagbesteding / activering

Activiteit(en)

groenvoorziening / tuinonderhoud

Voor wie

Leeftijd

jongeren, volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden

We kunnen altijd samen bespreken wat je leuk vindt om te doen, en of je misschien andere taken in de Villa erbij zou willen nemen.

Voorwaarden/eisen

Je hebt enigszins verstand van tuinieren, maar nog meer een liefde voor de natuur. Je hebt enige achtergrondkennis van planten en bloemen. We werken zoveel mogelijk organisch, zonder bestrijdingsmiddelen, vanuit die filosofie werk jij ook het liefst. Je werkt graag in de buitenlucht. Je hebt oog voor detail en kan tegelijkertijd doorpakken. Je bent het gewend om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat je in teamverband kan werken. Je vind het leuk om te gaan met verschillende doelgroepen. De deelnemers waarmee je af en toe samenwerkt proberen na een lange tijd zonder betaald werk, hun loopbaan weer op te bouwen. Het is belangrijk dat je hiermee weet om te gaan en ze weet te stimuleren. Je spreekt goed Nederlands en/of Engels.

Opmerkingen

Wij bieden een open werksfeer op een prachtige plek in het groen. Het is een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. We werken met een leuk team van vrijwilligers en besteden aandacht aan het betrokken houden van iedereen. Als teamlid kun je deelnemen aan de verschillende (creatieve) evenementen die we organiseren in de Villa. Onkostenvergoeding beschikbaar in overleg, en je kunt gratis deelnemen aan trainingen en cursussen van de Vrijwilligersacademie.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

gehandicaptentoilet

Werkwijze/methodiek

We vinden het vooral belangrijk dat jij het naar je zin hebt in je taak, en bij ons in het team. Binnen Villa Buitenlust geloven we erin dat je rust kunt vinden door op verschillende gebieden (fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel) bezig te zijn. Hier bieden we dan ook de mogelijkheden voor. Als vrijwilliger kies je zelf in hoeverre je daar gebruik van wil maken.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Werktijden zijn in overleg, maar we zoeken iemand voor ten minste vier uur per week. Meer mag natuurlijk ook!

Financiën

Vergoeding

€ 5

Deze is

per dagdeel

Vergoeding in natura

reiskostenvergoeding, deelname aan onze (creatieve en gezellige) activiteiten

Wijzigingsdatum: 2023-08-30

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support