De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Huiskamer Huis van de Wijk de Pijp

Organisatie: Combiwel
Terug naar overzicht

In een Huiskamer van de Buurt kunt u binnen lopen, een kop koffie drinken en andere buurtbewoners ontmoeten. De Huiskamer van de Buurt is een ontmoetingsplek voor iedereen. Een team van vrijwilligers en stagiaires begeleiden de activiteiten binnen de Huiskamer. Dit betekent dat er in de Huiskamer altijd vertrouwde gezichten zijn. De deelnemers van de Huiskamers maken samen hun activiteitenprogramma, zij bedenken samen wat zij willen doen zodat er een gevarieerd programma voor iedereen ontstaat. Denkt u hierbij aan (geheugen-) spelletjes of creatief bezig zijn. Er zijn regelmatig voorlichtingen en soms ondernemen wij een uitstapje.

Maaltijden
Het gezamenlijk eten vormt een belangrijk onderdeel van ons programma; zowel een lunch als avondmaaltijden. Een maaltijd aan huis krijgen behoort in de meeste huiskamers ook tot de mogelijkheden; bijvoorbeeld als een deelnemer tijdelijk niet in staat is om te komen door ziekte of een operatie.

Website

www.combiwel.nl

Activiteit

Vorm

ontmoeting

Activiteit(en)

contact (lotgenoten), sociale activiteiten en recreatie

Voor wie

Leeftijd

volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Opmerkingen

De maandag Huiskamer is een gemoedelijke middag met veel gezelligheid! Praatje maken, spelletjes spelen, sjoelen, bingo en uitjes bespreken. Regelmatig wordt er relevante informatie besproken over aangenaam ouder worden en gaan wij in gesprek over belangrijke onderwerpen zoals financieel misbruik, armoede, eenzaamheid etc. Zo houden wij elkaar scherp om samen gelukkig ouder te worden en weten wat je daarvoor kunt doen en nodig hebt.

De woensdag Huiskamer start om 13:00 uur met een warme lunch. Kosten zijn euro 4,50 pp en u kunt zich een week van tevoren opgeven. De maaltijden zijn gevarieerd en worden een maand van tevoren bekend gemaakt. Uiteraard houden wij rekening met dieetvoorschriften en allergieën. Rond 14 uur starten wij met een gemoedelijke middag met veel gezelligheid! Praatje maken, spelletjes spelen en uitjes bespreken. Regelmatig wordt er relevante informatie besproken over belangrijke onderwerpen zoals samen gelukkig ouder worden en weten wat je daarvoor kunt doen en nodig hebt. Huiskamer De Pijp gaat geregeld naar buiten op pad en organiseert leuke uitjes, uitgekozen door de deelnemers van de Huiskamers. Er wordt tijdig gecommuniceerd wanneer deze uitjes plaatsvinden zodat iedereen in kan plannen en mee kan. Wij houden altijd rekening met de wensen en behoeften van de deelnemers en wij houden rekening met de mobiliteit en beperkingen tijdens het uitje. Uiteindelijk is elk uitje een kadootje waar wij samen nog lang van nagenieten!

Omgeving

Begeleiding

groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

gehandicaptentoilet, rolstoeltoegankelijk

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

13:00 - 16:00 uur

FinanciŽn

Kosten

€ 4,50

Omschrijving van kosten

voor de lunch, verder is het gratis

Wijzigingsdatum: 2023-03-23

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support