De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stichting Experimentele Werkplaats (EWP)

De Stichting Experimentele Werkplaats (EWP) is een vrijwilligersorganisatie die al sinds 1983 gevestigd is in Amsterdam-Noord. De doelstelling van de EWP is om vooral jongeren de kans te bieden een technische opleiding te volgen en werkervaring op te doen zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt of voor een verdere opleiding kunnen vergroten. Een uniek initiatief dat is uitgegroeid tot de technische school met de laagste drempel: de Experimentele Werkplaats (EWP).

Iedereen die de (eerste) stap wil zetten op weg naar vakmanschap en een toekomst met toekomst, is van harte welkom. De Experimentele Werkplaats draait op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers: ervaren vaklieden die hun kennis en ervaring met plezier aanwenden om nieuwe kansen te creëren voor jong en oud.

De EWP richt zich met haar dagcursussen op jongeren met een afgebroken of geringe vakopleiding en op personen die langere tijd niet bij het arbeidsproces betrokken zijn geweest en/of zich willen laten omscholen of bijscholen. Ook bedrijven en instellingen kunnen hun personeel bij de EWP laten bijscholen.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Experimentele Werkplaats (EWP)

MariŽndaal 9A
1025 BT  Amsterdam
020-6340514
www.stichting-ewp.nl
info@stichting-ewp.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support