De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Stichting Digg`Out

Digg`Out is het vangnet voor jonge `dwarsliggers`. Een jongerenloket voor en door jongeren waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, om wat voor reden dan ook, zich fysiek kunnen melden, opdat ze aan de hand van hun individuele situatie en competenties plaatsbaar gemaakt worden. Plaatsbaar voor de arbeidsmarkt en/of voor school.

Digg`Out faciliteert in ondersteuning, begeleiding, trainingen en werk. Het is een netwerk van jongeren, onderwijs en het bedrijfsleven. De identiteit is jong en sociaal. Hoe...? Digg`Out werkt volgens het VOo-DOo principe = Voor Ons Door Ons. Dus voor en door jongeren.

Rolmodellen creëren rolmodellen. Digg`Out werkt laagdrempelig, pro-actief en pragmatisch, volgens de action by learning en learning by doing aanpak. Empowerment door niet voor de hand liggende combinaties te maken van jongeren die samen leren en samen werken. Waarom? Ons primaire doel is het empoweren van jongeren om weer terug te keren naar school of werk. Zo bevordert Digg`Out de integratie en emancipatie van jongeren en vergroot het de participatie van jongeren in de maatschappij. Doel is dat elke jongere met zijn eigen potentie de regie voor zijn eigen leven weer in handen krijgt. Waarbij de volgende woorden de grondslag van alle trajecten zijn: zelfsturing, autonomie, en vooral bewaking van authenticiteit.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Stichting Digg`Out Zuid Oost

Marktmeesterstraat 18
1315 GE  Almere
036-5247839
www.diggout.nl
info@diggout.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support