De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Social Innovations

Ons verhaal
Wij zijn Social Innovations, ondernemers met een passie voor mens en milieu. Wij staan voor het nieuwe ondernemen, waarbij commercieel succes en maatschappelijke impact elkaar aanvullen. De uitdaging is om verschillende visie talenten en eigenschappen samen te laten presteren. Al onze projecten, diensten en producten zijn ontwikkeld vanuit deze visie. 

WorkYourFuture
In opdracht van de Gemeente Amsterdam ontwikkelde wij WorkYourFuture: een traject gericht op het naar werk, een opleiding of vrijwilligerswerk begeleiden van Eritrese statushouders. Het traject bestaat uit een combinatie van groepstraining, individuele begeleiding en coaching en computertraining. De kern en focus van WorkYourFuture is het creëren van een veilige omgeving door persoonlijke aandacht, taalondersteuning en de inzet van Eritrese ambassadeurs. Vanuit deze veilige omgeving kunnen mensen groeien en starten aan een nieuwe toekomst. 

Adgreencoat
In samenwerking met NCK Europe bieden wij Adgreencoat aan: een unieke coating gebaseerd op Nano-technologie, dat zowel energiekosten bespaart als de CO2 uitstoot van een gebouw verlaagt. Adgreencoat kan snel en gemakkelijk worden aangebracht, zonder hoge investeringskosten. De aanbreng van de coating wordt uitgevoerd door een team specialisten. Zo bespaart u snel op uw energiekosten en is uw bedrijf klaar voor een duurzame toekomst.

Social Return
Social Return, maar dan eenvoudig, efficiënt en rendabel. Dat kan. Door middel van één oplossing voor al uw Social Return verplichtingen, zonder aanvullende kosten. Wij bieden deze oplossing in de vorm van ons Social Return concept. 


Heeft u vragen of wilt u eens een kop koffie met ons drinken om idee uit te wisselen? Wij maken graag kennis met u. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@socialinnovations.nl of te bellen naar +31 6 395 744 17. Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: www.socialinnovations.nl. 

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Social Innovations

Notweg 38
1068 LL  Amsterdam
0639574417
www.socialinnovations.nl
info@socialinnovations.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support