De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Sailability de Koenen

Sailability de Koenen is een afdeling binnen WSV de Koenen. Dit is een watersportvereniging in Amsterdam, WSV de Koenen. Hier liggen drie zeilbootjes die makkelijk aan te passen en makkelijk te bedienen zijn. Tijdens zeildagen is er een groep enthousiaste vrijwilligers beschikbaar. Zij helpen daar waar nodig. Elke deelnemer kan zelf aangeven wat hij/zij kan. Echt IEDEREEN kan zeilen, zelfs mensen die 24 uur per dag worden beademd. Er is dus geen excuus meer te verzinnen in de trant van: ik kan niet zeilen want ik kan niet..... Kom gewoon gezellig zeilen. Wie weet is zeilen jouw nieuwe sport!

De zeildata van 2016 zullen op WSV de Koenen gepubliceerd worden. Heb je vragen en/of wil je, je aanmelden, stuur een mail naar Marjolein Uylenhoed. Marjolein kan al je vragen beantwoorden. Gewoon komen zeilen!

In 2016 wordt het WK Hansa klasse in Medemblik gehouden. De boten die Sailability gebruikt behoren ook tot de Hansa klasse. Sailability richt zich niet op wedstrijdzeilen maar dan weet je dat het een serieuze klasse is en dat er niet zomaar iets wordt gedaan.
kom gezellig zeilen! Eenmaal besmet met het vrije gevoel, wil je nooit meer iets anders.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Watersportverenigign de Koenen

Jollenpad 13
1081 KC  Amsterdam
06-47162157
wvdekoenen.nl
havenmeester@wvdekoenen.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support