De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Refugee Talent Hub

Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen samen met betaald werk als doel.  Veel vluchtelingen in Nederland willen graag aan het werk, maar het is vaak moeilijk voor hen om een betaalde baan te vinden. Dit heeft verschillende redenen. Diploma`s zijn niet altijd hetzelfde, taal is vaak een struikelblok en het blijkt lastig om werkervaring of vaardigheden van vluchtelingen op waarde te schatten. Daarnaast hebben vluchtelingen vaak te maken met vooroordelen. Maar, misschien wel het belangrijkst: als je nieuwkomer bent, heb je vaak een klein netwerk.

Dit is jammer en een gemiste kans voor iedereen. Werk gaat namelijk over veel meer dan inkomen. Werk geeft structuur en toegang tot sociale contacten - en je voelt je gewaardeerd en verbonden. Bovendien, als je je talent, kennis en ervaring kunt inzetten, dan heb niet alleen jij daar wat aan, maar ook een werkgever en de maatschappij profiteren daarvan. Een win-win dus!

Daarom brengt Refugee Talent Hub - een werkgeversinitiatief - jou in contact met organisaties. Want wij geloven dat elke kans op een baan begint met een persoonlijke ontmoeting.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Refugee Talent Hub

Danie Theronstraat 2
1091 XX  Amsterdam
06-49353583
refugeetalenthub.com
info@refugeetalenthub.com

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support