De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Indaad

Indaad is gespecialiseerd in het bieden van integrale zorg- en dienstverlening aan jeugdigen en jongvolwassenen in Amsterdam en omgeving (zie ook onze website via deze link). Indaad biedt ambulante individuele begeleiding, dagbesteding, behandeling en begeleid (zelfstandig) wonen.

Bij de jeugdigen en jongvolwassenen die we ondersteunen en begeleiden is vaak sprake van een meervoudige problematiek. Kenmerkend is dat voor hen weinig tot geen passend aanbod binnen de reguliere hulpverlening aanwezig is. De problematiek bestaat vaak uit een combinatie van een (licht) verstandelijke beperking, gedragsproblemen, psychische stoornissen, zorg- en hulpmijdend gedrag en een ontoereikend sociaal netwerk.

Onze zorg- en dienstverlening is zeer divers en richt zich op alle leefgebieden (wonen, werken, financiën, sociaal functioneren, praktisch functioneren, gezondheid en zelfzorg, dagbesteding, onderwijs en vrijetijdsbesteding).

Indaad is een WTZi-erkende organisatie die zorg op basis van de Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Wet Forensische Zorg (WFZ) en Jeugdwet levert.
Daarnaast is Indaad gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormen ISO 9001:2015 en NEN 15224:2012.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Indaad

Thorn Prikkerstraat 55
1062 BS  Amsterdam
020-6818130
www.indaad.nl
info@indaad.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support