Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

INCA-PA / Stichting IPC

Multiloog-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. Wat u ook op het hart hebt, u kunt ermee komen. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan over problemen in de buurt zoals onveiligheid of (geluids)overlast. Ze kunnen gaan over problemen in huis, met de administratie of het huis op orde houden. Ze kunnen gaan over problemen met (vrijwilligers) werk of werkloosheid, met inspanning/stress of onthaasting, met religie of over problemen in de communicatie met jezelf en/of anderen. Ze kunnen gaan over psychische problemen. Ze kunnen gaan over inspirerende zaken, dingen die je goed doen, waar je kracht en energie uit haalt en waar je vrolijk van wordt. 

Steeds gaat het erom met elkaar onder deskundige begeleiding een veilige situatie te doen ontstaan. Voorop staat daarbij het eigen verhaal, maar ook gaat het erom te luisteren en vooral de andere deelnemer erin te ondersteunen de voor hem/haar wezenlijke zaken aan de orde te kunnen stellen. Iedereen is welkom en indien gewenst is anonimiteit gewaarborgd. Niemand is verplicht iets te vertellen, alleen maar komen luisteren is ook toegestaan.
 
Multiloog-bijeenkomsten zijn een initiatief van Heinz Mölders die deze bijeenkomsten samen met anderen vanuit INCA Projectbureau Amsterdam en Stichting IPC reeds sinds 20 jaar in Amsterdam en elders organiseert. Kom naar de Multiloog - bijeenkomsten en laat u verrassen en inspireren. U bent van harte welkom op de diverse locaties! Meer informatie: www.inca-pa.nl

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Arie Biemonstraat 103 (ism TeamED), Amsterdam

Buskenblaserstraat 32
1055 AJ  Amsterdam
0206848012
www.inca-pa.nl
heinz.molders@inca-pa.nl

Buurtkamer de Bestevear, Willem de Zwijgerlaan 153, Amsterdam

Buskenblaserstraat 32
1055 AJ  Amsterdam
0206848012
www.inca-pa.nl
heinz.molders@inca-pa.nl

Gebouw Tetterode (i.s.m. de Bijstandsbond)

Da Costakade 162
1053 XD  Amsterdam
0206898806
www.bijstandsbond.org
info@bijstandsbond.org

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support