De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

HeartLinQ

Het doel van HeartLinQ is positiviteit verspreiden door middel van diverse kinderactiviteiten organiseren op het gebied van duurzaamheid, milieu en de natuur. Wij zijn actief in zowel Amsterdam als Arnhem.

HeartLinQ heeft het project “Transition Kids” opgezet om kinderen van 4 t/m 12 jaar (en hun ouders) bewuster te maken van hun leefomgeving. Via workshops en activiteiten geven wij hen kennis en middelen om de natuur en de wereld en daarbij zichzelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen. Kinderen leren hierdoor in te zien welke – belangrijke – rol zij hebben in het vormgeven van hun leefwereld en hiervoor verantwoordelijkheid te nemen.

Alle activiteiten die Transition Kids organiseert, hebben als doel de leefomgeving te verbeteren en talenten te ontwikkelen. Samenwerken, leren en positieve energie staan centraal.

Activiteit 1: “Help moeder Aarde een handje”, hierbij gaan de kinderen, ouders en buurtbewoners het park en de omgeving opschonen. Activiteit 2: Als “beloning” ontvangen de kinderen aansluitend een leuke en leerzame activiteit waar het onderwerp natuur wordt behandeld.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Het Kathuis

Wagenaarstraat 184
1093 EB  Amsterdam
06-11495043
www.heartlinq.nl
info@heartlinq.nl

speeltuin Batavia

Tidorestraat 107
1095 KS  Amsterdam
06-11495043
www.heartlinq.nl
info@heartlinq.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support