De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

GreenFox Social Return B.V.

Wij vullen uw social return verplichting in.
Wij geloven dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door mensen persoonlijk te begeleiden op basis van iemand zijn kwaliteiten is alles mogelijk. De manier om social return in te vullen.Gezamenlijk stellen wij een profiel op die aansluit bij uw wensen. Vervolgens gaan wij op zoek naar kandidaten die hieraan voldoen. Elke kandidaat krijgt een persoonlijke jobcoach die helpt zijn/haar doelen te behalen. Na 2 maanden krijgt de kandidaat hulp van een loopbaancoach die hem/haar helpt met het vinden van een passende opleiding/cursus. Doel uitstroom. Kandidaten mogen na de social return periode kosteloos over naar onze opdrachtgever.  Met onze aanpak zijn wij al meerdere malen bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidstraject, Slimste bedrijf van Nederland, Werkgever van het en genomineerd als meest inspirerende sociale onderneming. 

Social Return
Binnen aanbestedingen van de overheid is het een contracteis om een deel van de loon- of aanneemsom, te besteden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
GreenFox Social Return ondersteunt bij: het schrijven van een social return paragraaf, het opstellen van een projectplan, het opmaken van passende profielen, het werven van geschikte kandidaten, het begeleiden en opleiden van de kandidaten en het onderhouden van de social return administratie.

Een afstand tot de arbeidsmarkt?
Iedereen die langdurig, vanaf 3 maanden, werkloos is heeft een “afstand tot arbeidsmarkt”. Ruim 1 miljoen mensen hebben in Nederland een afstand tot de arbeidsmarkt. Daar zitten veel goede en gemotiveerde medewerkers tussen. Wij hebben jarenlange ervaring om de juiste kandidaten te vinden voor onze opdrachtgevers.

Samenvatting:

  • het schrijven van een social return paragraaf
  • het opstellen van een projectplan
  • het opmaken van passende profielen
  • het werven van geschikte kandidaten
  • het begeleiden en opleiden van de kandidaten 
  • het onderhouden van de social return administratie
Complete ontzorging!

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Hoofdlocatie GreenFox

Saturnusstraat 47
2516 AE  Den Haag
0708200521
socialreturn.nu
info@socialreturn.nu

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support