De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Centrum Stepping Stone

Centrum Stepping Stone is een praktijk voor psychosociale hulpverlening en maatschappelijk dienstverlening. We zijn gevestigd in Amsterdam Zuidoost en Groningen. In samenwerking met onze zusterorganisatie Emanuel Thuiszorg bieden wij werken, leren en dagbesteding aan. Wij zijn een erkend leerwerkbedrijf.

Dagbesteding
Of u nu een verstandelijke beperking heeft, psychosociale problematiek ervaart of op leeftijd bent, u kunt bij Emanuel terecht voor zinvolle en prettige dagbesteding. Wij bieden een zeer breed scala aan activiteiten aan, inclusief educatieve en vormingsactiviteiten.
Mensen die specifieke ondersteuning nodig hebben, bieden wij een maatwerkgerichte dagbesteding aan en de bijbehorende ondersteuning.

(Leerwerk)Stage
Centrum Stepping Stone biedt stageplekken aan, aan mensen die een sociaal maatschappelijke opleiding volgen. Tijdens de stage wordt de studie op zeer leerzame wijze in de praktijk gebracht en het beste uit de stagiaire gehaald.

Vrijwilligerswerk
Onze organisatie drijft voor een groot deel op vrijwilligers. Wij bieden dus ook de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk aan in een leuke en veelzijdige omgeving. We zijn een zeer multiculturele organisatie.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Centrum Stepping Stone

Kruitberg 2006 B
1104 CA  Amsterdam
0206000418
www.centrumsteppingstone.nl
info@centrumsteppingstone.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support