De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

C-enter Paramedische Praktijk

Bij deze praktijk, die is gevestigd in Amsterdam Zuidoost, kan men zich zich desgewenst al of niet met een verwijzing van een arts vanwege klachten aan de wervelkolom, schouders, ledematen, knieën, buik, bekken, gewrichten en dergelijke pijnklachten laten behandelen middels verschillende therapieën.
  
Visie
C-enter staat voor goed bereikbare centra in Amsterdam Zuidoost, met oog voor kwaliteit van zorg in een professionele omgeving met een ontspannen sfeer. Uw klachten en de problemen die daar van ondervindt vormen voor ons de basis van de therapie. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk van (fysio) specialisten verzorgen wij, in samenspraak met u, de voor u best passende behandeling en begeleiding. Dus ook van u wordt een belangrijke bijdrage gevraagd om uw doel te verwezenlijken.
  
Kwaliteit
Alle therapeuten van C-enter paramedische praktijk zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister van hun beroepsgroep. De therapeuten volgen regelmatig bijscholing om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vak. Zij voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging en gaan een stapje verder. Met aanvullende programma’s of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit leveren wij in Amsterdam zuidoost hoogwaardige zorg. Center heeft een eigen interne kwaliteitsmedewerker die verantwoordelijk is voor het borgen en verbeteren van de kwaliteit. 1 maal 1 de 2 jaar Wordt C-enter door een extern bedrijf op kwaliteit getoetst . Alle fysiotherapie vestigingen van Center paramedische praktijk zijn daarom gecertificeerd als Pluspraktijk voor Achmea-Zilveren kruis en zijn Menzis TopZorgpraktijk.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Paramedische praktijk C-enter

Hoptille 465-467
1102 PJ  Amsterdam
0206973074
c-enter.org
info@c-enter.org

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support