De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Budoschool Amsterdam

Budoschool Amsterdam is een jonge, eigenwijze en dynamische sportorganisatie opgericht in mei 2008. Samen met een team van rijks gediplomeerde/gecertificeerde docenten, coaches, assistenten en vrijwilligers verbreedt Budoschool Amsterdam elke keer weer haar horizon.

Tijdens een lange geschiedenis van ruim 10 jaar is onze budoschool in een andere vorm al bekend geworden dankzij het judo, dat nog elke dag de core business vormt. In deze jaren ligt een wereld aan nationale en internationale ervaringen, waarin zich een vaste kern van sporters, docenten en ouders heeft gevormd waardoor de Budoschool nog elke dag gedragen wordt. Sinds de oprichting van Budoschool Amsterdam is de organistatie zich verder gaan ontwikkelen binnen budosporten.

Hierbij houdt Budoschool Amsterdam vast aan de volgende principe: Budosporten zijn voor iedereen en zal dan ook toegankelijk moeten zijn voor elk type sporter. Naast reguliere lessen, zowel recreatief als competitief, heeft Budoschool Amsterdam zich ook gespecialiseerd in sporters met een beperking. Wel blijft ons hoofddoel om elke leerling op zijn/haar eigen niveau de vaardigheden van de betreffende sport bij te brengen. Daartoe delen wij de lessen op diverse leeftijdsgroepen in, om zodanig elke leerling vanuit zijn/haar eigen kennen en kunnen te stimuleren om zichzelf te ontwikkelen. Immers is de sport niet alleen maar één uur per week lichamelijk bewegen, maar hecht Budoschool Amsterdam ook veel waarde aan een stimulerende bijdrage op het gebied lichamelijke en geestelijke ontwikkeling.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Budoschool Amsterdam

Bessenpad 1
1033 LW  Amsterdam
0681186858
www.budoschoolamsterdam.eu
aangepastjudo@budoschoolamsterdam.eu

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support