De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Beterburen

Beterburen biedt bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren. Onze bemiddelaars ondersteunen beide buren bij het voorbereiden naar een gezamenlijk bemiddelingsgesprek.

Doel is burenconflicten op te lossen door buurtbewoners in Amsterdam, Zaandam, Wormerland, Amstelveen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Aalsmeer en Landsmeer. Voor iedere gemeente zijn de afspraken vastgelegd in een overeenkomst.

Niemand zit op ruzie te wachten, al helemaal niet met de buren. Maar in veel gevallen maken opgelopen emoties het moeilijk om nog tot afspraken te komen. In die gevallen kan buurtbemiddeling helpen. Buurtbemiddeling wil zeggen dat 2 bemiddelaars samen met u en de buren om de tafel gaan zitten om de problemen op te lossen. Met praten en luisteren komt u al een heel eind.

Beterburen heeft mensen opgeleid om te bemiddelen in burenruzies. Indien u daar behoefte aan heeft, kunnen deze buurtbemiddelaars helpen om de verstoorde relatie met uw buren te herstellen. De bemiddelaars nemen op uw verzoek contact op met uw buren en regelen een afspraak - als de buur dat wil- zodat u onder deskundige begeleiding samen kunt praten over wat u dwars zit.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Beterburen

Rijnstraat 115
1079 HA  Amsterdam
0859022810
www.beterburen.nl
info@beterburen.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support