De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Akwaaba Zorg

Akwaaba Zorg is een AWBZ erkend en HKZ gecertificeerde zorgaanbieder die zich inzet voor de Afrikaanse gemeenschap. Wij bieden zorg aan alle lagen van de bevolking en bedienen onze cliënten op het gebied van zorg en welzijn. Dit doen wij in samenwerking met andere zorgaanbieders in Amsterdam.

Onze diensten bestaan onder andere uit jeugdhulp, WMO-functies zoals ambulante ondersteuning en dagbesteding én wijkverpleging. Akwaaba Zorg onderscheidt zichzelf door professionals in te zetten met een grote diversiteit aan culturele achtergrond, ervaring en opgedane opleiding. Door onze kennis van de Afrikaanse normen en waarden in combinatie met de Nederlandse cultuur zijn wij in staat om een efficiënte begeleidings – en behandelingstraject op maat te bieden.

Verwijzers kunnen een kind of gezin aanmelden door een email te sturen naar info@akwaabazorg.nl. In deze mail moet duidelijk vermeld worden wat de gezinsachtergrond is, de aard van de problematiek en voor welke hulpvorm de cliënt doorverwezen wordt. Tot slot moet u aangeven waarom u vindt dat wij de juiste instelling zijn om deze casus aan te pakken.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Akwaaba Zorg

Bijlmerdreef 252 A-D
1102 AB  Amsterdam
0206900283
www.akwaabazorg.nl
info@akwaabazorg.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support