Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuws plaatsen

heeft u interessant of leuk nieuws, dan kunt u dit e-mailen naar redactie@amsterdam.jekuntmeer.nl

De redactie beoordeelt betreffende teksten. De redactie heeft het recht documenten te weigeren of aan te passen zonder opgaaf van reden.

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support