Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

accounts

Beheerdersaccount
Met deze account kunt u voor uw organisatie gebruikers, locaties, afdelingen en projecten aanmaken en beheren.

Aanbiedersaccount
Deze account is een afgeleide van de beheerdersaccount. Hiermee kunt u echter alleen projecten beheren.

Verwijzersaccount
Met deze account kunt u uitgebreid zoeken binnen de database van jekuntmeer.nl.

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support