De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Advies voor een stichting of vereniging oprichten/besturen

Organisatie: KansenNet
Terug naar overzicht

KansenNet - Advies Stichtingen/Verenigingen begeleidt en adviseert mensen die een stcihting of verenigign willen oprichten of die advies vragen voor een bestaande organisatie . Onze adviseurs zijn vrijwilligers, afkomstig uit verschillende sectoren van de samenleving en zijn al jaren actief als adviseur of manager bij grote en kleine organisaties. 
Wij kunnen je als verantwoordelijke voor een organisatie of project ondersteunen bij het oplossen van vraagstukken die je tegenkomt. Denk aan het starten van een maatschappelijk inititatief of een organisatie, organisatorische of financiële problemen, verbeteren van de onderlinge samenwerking, aanpassen van de organisatie aan gewijzigde financiële of maatschappelijke
omstandigheden, onderhandelen met subsidiegevers enz. Bijvoorbeeld als je een kwetsbaarheid of een beperking hebt en je je samen met anderen in een stichting, vereniging of een comité wilt organiseren. KansenNet ondersteunt je hierbij.

Na het indienen van je aanvraag via onze website, nemen wij contact met je op en bespreken wij met je welke vragen je precies hebt en welke adviseur bij je past. In een kennismakingsgesprek met die adviseur ga je na of er wederzijds sprake is van een goede klik en maak je vervolgafspraken.

Website

kansennet.nl


Deze activiteit staat ook op Facebook:

facebook

Activiteit

sociale hulp, contact, maatje

Activiteit(en)

administratie / financiën, belangenbehartiging en buurtwerk, trajectbegeleiding en coaching

Voor wie

Leeftijd

volwassenen, senioren

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Doorstroommogelijkheden










Voorwaarden/eisen

Wij verwachten van je dat je de gemaakte afspraken met de adviseur nakomt.

Opmerkingen










Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding

Werkwijze/methodiek

Ervaren adviseurs die van alle markten thuis zijn ondersteunen je bij het oplossen van de vraagstukken die spelen bij je organisatie of intitiatief. Indien nodig wordt een andere adviseur voor specifieke vragen ingeschakeld.
De adviseur neemt geen uitvoerende werkzaamheden van jou of je organisatie over en hij of zij is ook niet beschikbaar als bestuurslid.

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag      
dinsdag      
woensdag      
donderdag      
vrijdag      
zaterdag      
zondag      

Tijd

Aanvragen voor KansenNet - Advies Stichtingen/Verenigingen kunnen worden ingediend via het formulier op onze website. Wij nemen dan contact met je op. Afspraken kunnen worden gemaakt op de tijd en de plaats die daarvoor het beste uitkomt.

Financiën

Kosten

€ 40

Omschrijving van kosten

KansenNet is een organisatie die volledig draait met vrijwilligers. Dus geen kosten voor het coachingstraject. Wel vragen we een eenamlige bijdrage van € 40 voor de kantoor- en organisatiekosten als we een adviestraject afspreken.

Wijzigingsdatum: 2021-12-19

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support