De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zen Mentorschap

Laagdrempelige mentoring bieden, in de trend van coaching, begeleiding en diensten. startende organistie, waar wordt gekeken naar hulp te bieden voordat de cliënt een mentor in dienst neemt. 

Over mezelf:
Ikzelf ben certificeerd mentor (Werkzaam vanaf 2014), en doe aan coaching en begeleiding daarnaast. (Bij o.a. School`s cool, GGZ, Regenboog Groep.)

Aangezien mensen moeite hebben een jonge mentor te vertrouwen (En maar weinig mentoren echt onafhankelijk zijn.), en ikzelf erg actief ben, en elke dag bezig ben, vond ik het een goed idee andere daarbij te betrekken. Daardoor is het algemene idee om samen te kletsen, sporten en te eten.

Niets bijzonders, maar wel erg ontspannend! En daarbij probeer ik bij elke problematiek te helpen. Mocht daar intensief mijn aandacht voor zijn, is het natuurlijk mogelijk naast de "gezelschaps"uren, ook daarnaast te begeleiden, coachen or zelfs te mentoren.
Ik doe dit graag, ik neem alleen onkosten in vergoeding, verder vraag ik er weinig voor.

Daarbij zal ik vertellen dat mijn doelgroep de leeftijd van 11-14 jaar is aangewezen bij School`s cool, en bij GGZ. Aangezien dat de meeste fragile en meeste belangrijke jaren zijn.
En zelf nog jong van geest ben, dus verder daar geen barrières in zie.

Verder heb ik daarvoor met jongere kinderen gewerkt (tot 8 jaar en ouder). (Refernties zijn er, maar wel van bijna 10 jaar geleden). En daardoor werk ik met alle leeftijdsgroepen door elkaar. (Aangezien mentoring zich richt op senioren).

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Frankendael park

Middenweg 72
1077 BS  Amsterdam
0624765204
-
ZenMentorschap@gmail.com

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support