De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vereniging de Piramide

De vereniging piramide streeft in haar integrale aanpak om de sociale cohesie onder haar buurtbewoners te versterken. Door middel van haar activiteitenaanbod draagt de Piramide een steentje bij het inzichtelijk maken van de situatie van de buurtbewoners om dit vervolgens te verbeteren.

Ons doel richt zich op de participatie van de buurtbewoners te bevorderen. De piramide stelt consequent de burger centraal. De vrouw die een naailes volgt om straks een baan in deze branche te vinden. De allochtoon die de taal leert om beter te communiceren. We zijn er van overtuigd dat de burgers veel verborgen talenten hebben die door middel van ons aanbod kan worden ontdekt en vervolgens benut in hun dagelijkse leven.

De piramide maakt haar medebewoners alert van hun competenties en ze verder helpen om dit beter te benutten. We menen dat we, mede door de enorme inzet van vrijwilligers, in staat zijn om op een professionele wijze uitvoering te geven aan de doelstellingen die we zelf formuleren met behulp van ondersteuning van onze externe samenwerkingspartners. 

Programma:
De vereniging Piramide biedt op vrijwillige basis activiteiten aan de buurtbewoners o.a Nederlandse taal, naailes, kookles, voorlichtingen en debatten.

Taal: elke dinsdag-en donderdagavond van 19:30 tot 22:00
Naailes: elke woensdagochtend van 10:00 tot 13:00
Kookles: elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00
Voorlichting/debatten:laatste vrijdagavond van de maand van19:00 tot 22:00

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Buurtcentrum de Meevaart

Balistraat 48 A
1094 JN  Amsterdam
06-41022231
depiramide@hotmail.com

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support