Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

NLtraining

NLtraining is opgericht in 2005 en heeft sindsdien ruim 25.000 cursisten succesvol begeleid bij hun inburgering. Wij hebben veel ervaring met het bieden van inburgerings- en Nederlandse taalcursussen voor migranten en statushouders. We staan dagelijks met een team van ruim 300 professionals klaar om NT2-onderwijs te verzorgen op verschillende locaties.

Kwaliteit
NLtraining werkt uitsluitend met gecertificeerde docenten en wij zoeken onze leslocaties met zorg uit. De lessen zijn persoonlijk en intensief. Tevens biedt NLtraining aan iedere cursist toegang tot een online leeromgeving. Kwaliteit en begeleiding voor een aantrekkelijke prijs.

Keurmerk Blik op Werk
NLtraining heeft het Keurmerk Blik op Werk. Dat betekent dat onze school aan alle eisen voldoet om een goede school te zijn. Voor het verkrijgen van een lening via Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is het onder andere noodzakelijk om een cursus te volgen via een instituut met dit keurmerk.

Onderwijsinspectie
We verzorgen vanuit NLeducatie voor gemeenten taal- en rekenonderwijs en arbeidsmarktoriëntatie. NLeducatie heeft van het Ministerie van Onderwijs een diploma erkenning ontvangen op grond van de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB). De onderwijsinspectie houdt toezicht en beoordeeld het onderwijs als goed.

Terug naar overzicht

U vindt ons op:


Hoofdkantoor NLtraining

Tt. Vasumweg 122
1033 SH  Amsterdam
0204923724
www.nltraining.nl
info@nltraining.nl

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support