NIEUWSBRIEF VAN JEKUNTMEER

Amsterdam, woensdag 19 maart 2014

Op JEKUNTMEER.NL vind je het complete overzicht van activiteiten, werk- en leertrajecten bij jou in de buurt.

 

jekuntmeer logo

LEREN | WERKEN | DOEN

Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief presenteert Jekuntmeer.nl deze keer voor de tweede keer een nieuwe activiteit die de moeite meer dan waard is, zoals natuurlijk veel van het aanbod op jekuntmeer.nl. Bij Bettina Bakt kun je lekkere taarten bakken en heel veel complimenten van tevreden klanten ontvangen.

Kunstenaars met een psychiatrische achtergrond leveren vaak bijzondere kwaliteit. `Gelukkig` zijn er veel van deze kunstenaars. Bij Beeldend Gesproken kun je hun kunstwerk zien. Op zaterdag 5 april, vlak na de verhuizing van Beeldend Gesproken naar De Hallen.

Hieraan voorafgaand is er nog de week van de Psychiatrie. Ook het DAC aan de Wingerdweg doet mee.

Voor mensen die mee willen beslissen naar welke sportorganisaties de Amsterdamse Pluim van 2014 gaat, is er de kans om toe te treden tot de visitatiecommissie. Wat is er fijner dan zo sportief mogelijk anderen de maat te nemen?


NIEUW: leerwerktraject bij Bettina Bakt

De Duitse taarten van Bettina Bakt hebben onder de fijnproevers en smulpapen in Amsterdam al een flinke reputatie opgebouwd. In een klein bedrijfje van drie mensen wordt bij Bettina Bakt de beste kwaliteit nagestreefd. Eigenaresse Bettina zoekt nu een nieuwe medewerker. Bettina komt uit de hulpverlening en vindt dat mensen met een psychische of psychisch-sociale belemmering net zo goed deel uitmaken van de maatschappij. Ze heeft er begrip voor als u niet alles kunt, of liever alleen werkt dan in een grote groep. Bettina Bakt is een knusse, rustige werkplek waar u op uw eigen tempo de kneepjes van het bakkersvak kan leren. Contact verloopt in eerste instantie via De Regenboog Groep. Bekijk hier de activiteit op Jekuntmeer.nl.


5 april | Open dag Beeldend gesproken op nieuwe locatie

Beeldend Gesproken verhuist begin april van locatie. Op zaterdag 5 april van 11 tot 16 uur  is iedereen welkom om de mooie nieuwe ruimte van Beeldend Gesproken in De Hallen te komen bezichtigen en kennis te maken met de mensen achter Beeldend Gesproken. De kunstuitleencollectie van Beeldend Gesproken bestaat uitsluitend uit werk van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond en is daarmee uniek in Nederland.
Lees verder.


Activiteiten bij Cordaan in de week van de psychiatrie

Hier een greep uit de nieuwsbrief van DAC Wingerdweg. Met aandacht voor de week van de psychiatrie, dat van 24 t/m 28 maart is. Van 24 t/m 28 maart vindt de landelijke Week van de Psychiatrie plaats. Deze week is een ode aan een ieder die in contact staat met de GGZ. Dit jaar is het thema `Baas in eigen leven?!`.
Lees verder.


Commissie zoekt sportieve bezoekers met beperking

Jaarlijks vindt de uitreiking prijs van de Amsterdamse Pluim. Deze  prijs  wordt toegekend aan sportorganisaties waar mensen die niet zo vanzelfsprekend kunnen sporten toch die mogelijkheid krijgen.  Om organisaties te beoordelen die voor deze prijs in aanmerking komen, is Cliëntenbelang op zoek naar vrijwilligers voor de visitatiecommissie. 
Lees verder.


VOLG ONS

rss twitter linkedin facebook

Klik hier om dit venster te sluiten.