Combiwel (iframe Zuid)

Medewerker Papier Hier

Terug naar overzicht

Organisatie: Combiwel Locatie(s):

Activiteit

Vorm

vrijwilligerswerk

Activiteit(en)

administratie / financiën

Korte omschrijving

Papier Hier is een afspraakspreekuur voor cliënten van het Maatschappelijk Werk die blijvend moeite hebben met financiën en administratie. Papier Hier zorgt voor advies en ondersteuning. Tijdens het spreekuur ondersteun je een of meerdere  bewoners met vragen die vaak financieel-administratief van aard zijn. Je gaat in gesprek met een bewoner, luistert naar de vraag, adviseert en probeert daar waar mogelijk een beroep te doen op zelfredzaamheid en de eigen vaardigheden van de bewoner. Hiernaast ben je alert op signalen die je ziet bij de cliënt en bespreek je deze met de maatschappelijk werker.

Voor wie

Leeftijd

volwassenen

Doelgroep(en)

geen specifieke doelgroep

Dit is een activiteit voor

geen specifieke sekse

Voorwaarden/eisen

Je hebt een sociale instelling, empatisch vermogen, geduldig en je bent vriendelijk. Je hebt HBO-denkniveau, zodat je in staat bent  om de meest voorkomende vragen te beantwoorden.

Opmerkingen

Je krijgt een goede en inspirerende begeleiding door een professionele maatschappelijk werker. Genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van deskundigheidsbevorderende trainingen, themabijeenkomsten en workshops. Een onkostenvergoeding van €4,50 per dagdeel. En niet te vergeten, een glimlach op het gezicht van de mensen die jij helpt.

Als vrijwilliger krijg je inzicht in je medemens. Sommige mensen zal je niet vanzelf in jouw omgeving treffen, maar ze maken wel deel uit van de maatschappij waarin we met z`n allen leven. Dit inzicht is waardevol. Ook kan het opdoen van jouw ervaringen vermeld worden op je cv, waardoor de kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot.

Omgeving

Begeleiding

individuele begeleiding, groepsbegeleiding

Toegankelijkheid

lift, rolstoeltoegankelijk

Tijd

Op welk dagdeel wordt de activiteit aangeboden?

  ochtend middag avond
maandag - - -
dinsdag - - -
woensdag - - -
donderdag - v -
vrijdag - - -
zaterdag - - -
zondag - - -

Tijd

Het inloopspreekuur is wekelijks op donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Inclusief voorbereiding en nabespreking ben je beschikbaar vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Financiën

Vergoeding

€ 4,50

Deze is

per dagdeel

Contact informatie

Toon contactgegevens

Hembrugstraat 156
1013 XC Amsterdam
 0206840124
 s.voskuilen@combiwel.nl